Anti aging

Az öregedésgátlás, vagy egyre elterjedtebb nevén "anti-aging" a modern orvoslás egyik nagy kihívása. Köztudott, és nagyszerű,hogy az ember egyre tovább él: de ez másfelől azt is jelenti, hogy egyre hosszabb időt kell eltöltenie a " leszálló ágban", méghozzá lehetőleg úgy, hogy eredeti életmódját megőrizze. Ez nem megy tudatos odafigyelés, rendszeres kontroll, szükség szerint korrekciók - vagyis orvosi segítség nélkül. 
 
Az urológiában számos panasz az előrehaladó életkorral jelenik meg, ezért a gyógyítás ilyenkor egyben fiatalítást is jelent. 
 
Legjobb példa erre a férfiak változókori szexuális panaszai, hiszen a csökkenő nemi vágy, illetve megjelenő merevedési zavarok hátterében többnyire a férfi nemi hormon ( tesztoszteron) csökkenő szintje áll. A csökkenő tesztoszteron szint számos általános tünettel is jár: romlik a hangulat, csökken az általános aktivitás, zavart szenved a cukoranyagcsere, megjelenik a diabetes, csökken az izomzat tömege és ereje, a csontok állaga, sűrűsége, A centrális jellgű elhízással és az emlők megduzzadásával kiteljesedik az időskori alakváltozás. 
 
A csökkenő férfihormon szint mellett több beinduló kóros folyamat is rontja a helyzetet. A tesztoszteron kóros mértékben női hormonná alakulhat, illetve visszafordíthatatlanul lekötődhet, ami fokozza a hiányt, az egyensúly eltolódását. 
 
A fenti kóros folyamatok miatt sokszor az egyszerű hormonpótlás nem oldja meg a problémát. A hormonális egyensúlyt részletes hormonvizsgálat ( ún. hormonpanel) után tudjuk visszaállítani. 
 
A hormonális egyensúly visszaállítása mellett az anti-aging kezelés fontos része a sejtek működését optimalizáló szabadgyök kötők, antioxidánsok alkalmazása, a megfelelő étrend és életmód kialakítása. 
 
A legújabb nemzetközi tapasztalatok felhasználásával eredményesen tudunk segíteni a hozzánk fordulóknak. 
 
 
 
74602.jpg91911.jpggsaam.jpgxdsc6959.jpgxdsc6949.jpgxdsc6941.jpgxdsc6935.jpgxdsc6932.jpgxdsc6912.jpgxdsc6888corrnetre.jpgxdsc6885.jpgxdsc6876.jpgxdsc6865.jpgxdsc6855.jpg3124.jpg92223.jpgdrberenyipal.jpg42505.jpg15417.jpg9278.jpg
Pénztárak